Gezocht: kleding (vooral jongens/mannenkleding in maat S en M)

Geplaatst op 13 juni 2024

Aanstaande vrijdag 14 juni tot zondag 16 juni zamelen we kleding in. Alle kleding is welkom, maar we zijn vooral dringend op zoek naar mannenkleding voor jongens en mannen in de maat S en M. Naast kleding zijn schoenen ook erg welkom.

De kledingbank in Harskamp voorziet nog steeds in een behoefte bij bewoners van de noodopvang in Harskamp, maar ook de bewoners van AZC Deelen komen met regelmaat langs daar. Alleen de mannenkleding vliegt er doorheen bij de kledingbank, waardoor er niet voldoende is voor iedereen. Daar kunnen we jullie hulp dus goed bij gebruiken!

Heb je nog kleding die je niet meer gebruikt? Lever ze dan het weekend van 14 juni t/m 16 juni in bij één van de volgende inleveradressen in Lunteren en Ede:

– Wilbrinkstraat 6 in Lunteren (in een krat bij de voordeur)
– Van Heeckerenlaan 1 in Ede (in een krat bij de voordeur)
– Kolkakkerweg 26 in Ede (in de papiercontainer bij de zijdeur)
– Kraatsweg 66 in Harskamp

Alle inzameladressen zijn bij particulieren thuis. Zij zijn niet altijd thuis maar hebben een bak of krat bij de deur staan waar de spullen in kunnen. Deze worden regelmatig geleegd. Gelieve de spullen in afgesloten tassen aan te bieden. Mocht u het niet prettig vinden om spullen achter te laten, dan kan u rond etenstijd altijd aanbellen en het afleveren bij het betreffende inleveradres. We willen u vragen niet zomaar achterom te lopen of naar binnen te gaan.

Heb je geen ruimte om dat weekend in te leveren op één van deze inleveradressen? Je mag het ook rechtstreeks langsbrengen bij de kledingbank in Harskamp. Deze is geopend elke week op dinsdag en vrijdag van 09:00-12:00 uur. Het adres is: Beatrixlaan 2.

Wil je meer informatie?

Heb je hulp nodig, wil je je verbinden als vrijwilliger, sponsor of heb je gewoon een vraag? Onze koffie staat voor je klaar! Er is altijd wel iemand van ons aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.